Newsletter Sign Up

Vi har for tiden en teknisk feil når du søker på ledig rom i mer enn 1 natt. Datofeltet vil vise rødt og indikere at det ikke er ledig kapasitet. Trykk likevel på søk, da dette i hovedsak er en teknisk feil. Vi beklager ulempen dette medfører.

Kom og feir hos oss i 2023!

Den hyggeligste høytiden nytes best i Hardanger

La oss feire sammen

17 - 19 November | 24 - 26 November | 01 - 03 Desember | 08 - 10 Desember

Jul i Hardanger betyr tradisjon, moro og ikke minst hygge. Hos oss kan man nyte julefreden, feire julefesten og spise julemiddagen under ett og samme tak. 

Som julegjest i fjorden får du smake vår store julebuffet, hvor vi tror de aller fleste vil finne sin julefavoritt og kose deg i vårt bade -og velværeområde med mulighet for både inne og utesvømming. Inngang til baren hvor vi har en profesjonell DJ som spiller opp til stemning både fredag og lørdag er selvsagt inkludert, for ikke å nevne sikre tradisjoner som gløgg i Gildestova hver lørdag, og muligheten til å kjøpe billett til sidersmaking om man ønsker det.

Familiejulebord

Vår herlige familiesamling

I tradisjon tro har vi familiejulebord hos oss i år også. 

Det hele starter med en deilig julematbuffet som serveres fra klokken 13:00 til klokken 16:00, hvor vi stiller med god stemning og ikke minst nissegaranti. Videre er inngang til Ullensvang Bad-og Velvære inkludert i inngangsbilletten, så for de som kjenner for å ta en juledukkert er det bare å ta med badetøy. Familiejulebord må bestilles og betales via linken nedenfor.