Kom og feir hos oss!

Den hyggeligste høytiden nytes best i Hardanger

La oss feire sammen

Jul i Hardanger betyr tradisjon, moro og ikke minst hygge. Hos oss kan man nyte julefreden, feire julefesten og spise julemiddagen under ett og samme tak. 

Som julegjest i fjorden får du smake vår store julebuffet, hvor vi tror de aller fleste vil finne sin julefavoritt. Kose deg i vårt bade -og velværeområde med mulighet for både inne og utesvømming. Inngang til baren hvor vi har en profesjonell DJ som spiller opp til stemning både fredag og lørdag, for ikke å nevne sikre tradisjoner som gløgg i Gildestova hver lørdag, og muligheten til å kjøpe billett til sidersmaking om man ønsker det.

Forresten, visste du at vi holder åpent til nyttår? Vi har en helt spesiell nyttårspakke som inneholder vår store nyttårsbuffet, inngang til selskapslokale med liveband, fyrverkerishow som skytes opp i hotellhagen så vel som sen utsjekk søndag 1 januar

 

Vi inviterer til julehygge: 11-13 november, 18 til 20 november, 25 til 27 november, 2 til 4 desember, 9 til 11 desember, 16 til 18 desember samt nyttårshelgen 30 desember til 1 januar.