Newsletter Sign Up

Kom og feir hos oss!

Den hyggeligste høytiden nytes best i Hardanger

Nyttår 2022

Nyttårsfest i fjorden

I år kan du tilbringe nyttårsaften hos oss. Vi åpner etter en kort juleferie den 29 desember, og gjør klar til en fantastisk nyttårsfeiring.

 

Så hva skjer?

 

På nyttårsaften starter vi kvelden med vår nyttårsbuffet, tett etterfulgt av god stemning i festlokalet med livebandet Creedence Forever. Bandet har opptrett på mange av sommerens festivaler og lover allsang og trøkk. Ved midnatt blir det naturligvis fyrverkerioppskytning i hagen, og på søndag er det selvsagt sen utsjekk slik at man kan feire det nye året ut i de små timene. 

 

Om du ikke er interessert i å overnatte, men likevel vil oppleve årets siste store event kan du sikre deg billetter HER.  

La oss feire sammen

Jul i Hardanger betyr tradisjon, moro og ikke minst hygge. Hos oss kan man nyte julefreden, feire julefesten og spise julemiddagen under ett og samme tak. 

Som julegjest i fjorden får du smake vår store julebuffet, hvor vi tror de aller fleste vil finne sin julefavoritt. Kose deg i vårt bade -og velværeområde med mulighet for både inne og utesvømming. Inngang til baren hvor vi har en profesjonell DJ som spiller opp til stemning både fredag og lørdag, for ikke å nevne sikre tradisjoner som gløgg i Gildestova hver lørdag, og muligheten til å kjøpe billett til sidersmaking om man ønsker det.

Vi inviterer til julehygge: 2 til 4 desember og 9 til 11 desember

Familiejulebord 2022

 

Vi gjennomfører vårt populære familiejulebord i år som i fjor, og har utvidet dette slik at vi nå tilbyr julehygge for store og små 2 helger i desember måned. 

 

For familiejulebord søndag 4 desember, klikk HER.

For familiejulebord søndag 11 desember, klikk HER