Newsletter Sign Up

Møter

Hvor store hoder tenker likt (mellom fjorder og isbreer).

Vi kan en ting eller to om å arrangere møter og arrangementer for bedrifter. Vi har arrangert små møter, store arrangementer, alle slags sammenkomster du ønsker å liste opp – og vi har gjort det i mange, mange tiår. Vi kan ta imot opptil 350 gjester og sikkert noen flere. Vi er vertskap for alle slags arrangementer og for nesten alle sektorer – til og med sektorer vi ikke visste eksisterte.

Ditt type møte

Hva kan være mer inspirerende og styrkende for sinn, kropp og sjel enn en toppmoderne konferanse med utsikt over fjord, fjell og verdens mest imponerende natur.

La hvite fjelltopper og den dypblåe fjorden være en inspirasjon for kreativitet og nytenkning, akkurat som for Edvard Grieg. Spektakulær natur kommer som standard – men dere, gjestene våre kommer først.

Hotellet har en egen konferanselobby og separate rom for kaffepauser eller uformelle møter. Du finner møterom tilpasset små og store selskaper, samt et stort antall grupperom.

Vi arrangerer også et bredt utvalg av aktiviteter og utflukter i området og byr på mange kulturelle, tradisjonelle og nye opplevelser!

Vi planlegger godt og møter deg med profesjonalitet, slik at du er klar for vår type møte. Vel, ditt type møte for å være nøyaktig.