Newsletter Sign Up

Møter

Vi har arrangert små møter, store arrangementer, alle slags sammenkomster du ønsker å liste opp – og vi har gjort det i mange, mange tiår. Dette kan vi. Vi kan ta imot opptil 350 gjester og sikkert noen flere. Vi er vertskap for alle slags arrangementer i alle sektorer. Har du noen spørsmål eller ønsker å sende en forespørsel? Ta kontakt med oss ved å klikke på knappen under.

Ditt type møte

Hos oss ligger alt til rette for en inspirasjonsrik bedriftssamling, med gode møtefasiliteter, imponerende natur og utsikt over Hardangerfjorden.  

La de hvite fjelltoppene og den dypblåe fjorden være en inspirasjon for kreativitet og nytenkning, akkurat slik det var for Edvard Grieg. Spektakulær natur kommer som standard – men gjestene våre kommer i første rekke.

Hotellet har en egen konferanselobby og separate rom for kaffepauser eller uformelle møter. Du finner møterom tilpasset små og store selskaper, samt et stort antall grupperom.

Vi arrangerer også et bredt utvalg av aktiviteter og utflukter i området og byr på mange kulturelle, tradisjonelle og nye opplevelser i og rundt hotellet.

Vi planlegger godt og møter deg med profesjonalitet, slik at du er klar for ditt møte.