Newsletter Sign Up

Ullensvang Bad

En behagelig opplevelse.

Ullensvang Bad er et fristed med avslapning og rekreasjon i fokus. Vi har en stor badstue med panoramautsikt over fjorden og fjellene rundt. Her kan du nyte varmen og betrakte utsikten over Hardangerfjorden. Etter badstuen kan du ta en dukkert i utendørsbassenget vårt. Forfriskende og sunt!

Opplev den lange svømmekanalen vår, som er en av Europas lengste med sine 88 meter.  Våre innendørsbassenger er koblet til evighetsbassenget utendørs. Familieområdet har også et boblebad og en japansk massasjebekk.

Alle bassenger er oppvarmet året rundt, men typisk norsk vær bør alltid tas i betraktning når man begir seg ut i utendørsbassengene. Babybassengene er alltid varme.

Ullensvang Bad handler om avslapning for sinn, kropp og sjel. Gjester over 18 år kan nyte roen i rekreasjonsområdet med oppvarmede innendørs- og utendørsbassenger, fosser og solsenger med jacuzzi-massasje. Badstuen har panoramautsikt over fjorden og Folgefonnabreen. Et fantastisk bakteppe som gjør at du kan slappe helt av.

Og ta det med ro, inngangen til Ullensvang Bad er helt gratis for alle boende gjester. For de som ønsker å komme innom kun for å bade er det mulighet for det fra og med september.