Newsletter Sign Up

Ullensvang Bad

En annerledes opplevelse.

Et fristed med uforstyrret stillhet. En badstue med panoramautsikt over fjorden og fjellene rundt. Etter badstuen kan du ta en dukkert i utendørsbassenget vårt. Herlig forfriskende.

Ønsker du å besøke Ullensvang Bad, selv om du ikke har rom hos oss? Planlegg besøket ditt her.

Til info!

Fra 24 oktober og ut året stenger vi svømmekanalen og horisontbassenget for nødvendig vedlikehold. Innendørsbassenget samt bassengene i voksenavdelingen og velværeavdelingen vil være åpen som normalt. Vi beklager ulempene dette måtte medføre.

Opplev vår 88 meter lange svømmekanal, som er en av Europas lengste! Våre innendørsbassenger er koblet til evighetsbassenget utendørs. Familieområdet har også et boblebad og en japansk massasjebekk.

Alle bassenger er oppvarmet året rundt, men typisk norsk vær bør alltid tas i betraktning når man begir seg ut i utendørsbassengene. Babybassengene er alltid varme.

Ullensvang Bad handler om avslapning for sinn, kropp og sjel. Gjester over 18 år kan nyte roen i rekreasjonsområdet med oppvarmede innendørs- og utendørsbassenger, fosser og solsenger med "jacuzzi-massasje". En av badstuene har også panoramautsikt over fjorden og Folgefonnabreen. Et fantastisk bakteppe som gjør at du kan slappe helt av.

Og ta det med ro. Inngangen til Ullensvang bad er helt gratis for alle boende gjester.