Newsletter Sign Up

Bryllup & Happenings

Bryllupspakker

Slå på stortromma. Det er tross alt din store dag

Med Hardangerfjorden som bakteppe for ditt bryllup er vi sikre på at du får en vakker seremoni. Blomstringen i Hardangerfjorden og dens mektige fjell er med på å legge til rette for et bryllupslokale helt utenom det vanlige.

På Hotel Ullensvang er det selvsagt muligheter for å feire omtrent alle store anledninger. Til og med våre selskapssuiter er designet for sosiale samlinger med plass til mellom 10-100 mennesker. Vi er fleksible og tilpasser oss dine ønsker.

Vi kan til og med hjelpe til med å arrangere bryllupsseremonien i den sjarmerende steinkirken som ble kjent i Tidemand og Gudes fantastiske maleri "Brudeferd i Hardanger" – en flott ramme for den store dagen din. Seremonien kan også arrangeres på hotellets lille øy, i hotellets hage eller i det sjarmerende hotelltårnet.

Forespørsler om bryllup

Slapp av – vi hjelper deg med å feire den store dagen.

Vi gleder oss like mye som deg. Kanskje ikke like nervøse – men det er en god ting! Har du en cirka dato, sitter fast i et tema, trenger hjelp med et fargevalg eller hva du skal spise ...? Ja, det er mye å tenke på – ta kontakt, så hjelper vi deg. Vi vet at det høres kanskje litt absurd ut, men bare slapp av – la oss ta oss av alt.

Ta kontakt med:
Resepsjonen
(+47) 53 67 00 00
Bestilling
(+47) 53 67 01 00
E-post
ullensvang@hotelullensvang.no

Kontakt oss for mer informasjon og/eller kontakt vår salgsavdeling for et uforpliktende tilbud!