Newsletter Sign Up

Restaurant Ullensvang

Mat og drikke

Opplev smaken av Norge på Hotel Ullensvang! Vi er stolte av maten vi lager og serverer til gjestene våre.  Kjøkkenet på Hotel Ullensvang serverer mat laget av sesongens råvarer. Vi har flere restauranter og barer - klare for å gi deg gode matopplevelser.

Spisesalen Restaurant

Restaurant Ullensvang er hovedrestauranten på hotellet. En stor spisesal med god plass våre gjester. Høydepunktet for dagen er middagen i restauranten – du finner vår 3-retters meny i hotellets resepsjon. Med en stadig varierende og hjemmelaget meny, tilbereder vi mat for opptil 300 gjester hver kveld. Gjestene kan velge mellom kjøtt, fisk eller vegetariske alternativer på forespørsel. I tillegg til Spisesalen har vi to mindre spisesaler – Komponisten (Griegs spisesal), og Meteorologen (statsråd Nils Hertzbergs spisesal), noe som gir oss en total kapasitet på 420 gjester totalt. 

Barer

Vi har to barer å velge mellom. VELKOMMEN

Lobbybar

I vår lobbybar ved siden av hotellresepsjonen kan du finne noe godt å drikke. Lobbybaren er åpen fra 08.00 til 22.00.

Hotellets hovedbar

Hotellets hovedbar finner du i første etasje. Baren tilbyr et stort utvalg av drinker og har et av de største utvalgene av Hardangersider du noen gang vil finne. Sideren er en av Hardangers store stoltheter. I Hovedbaren er det god musikk, plass til å danse og båser du kan slappe av i.