Restaurant Ullensvang

Mat og drikke

Opplev smaken av Norge på Hotel Ullensvang! Kokkene på Hotel Ullensvang setter høye krav til kvalitet og baserer seg på hjemmelagde, tradisjonelle norske retter.

Spisesalen Restaurant

Stilig Overdådig Skandinavisk

Restaurant Ullensvang er vår hovedrestaurant. Vårt hovedfokus er norske råvarer med et internasjonalt preg. Høydepunktet for dagen er middag – du finner vår 3-retters meny i hotellets resepsjon. Med en stadig skiftende og hjemmelaget meny (velg mellom kjøtt, fisk eller vegetariske alternativer på forespørsel), tilbereder vi mat for opptil 300 gjester hver kveld. I tillegg til Spisesalen har vi to mindre spisesaler – Komponisten (Griegs spisesal), og Meteorologen (statsråd Nils Hertzbergs spisesal), noe som øker kapasiteten til 420 gjester totalt.

Barer

Vi har to barer å velge mellom. VELKOMMEN

Lobbybar
Uansett tid på døgnet kan du alltid få deg noe godt å drikke, takket være vår lille lobbybar ved siden av hotellresepsjonen. Åpent fra 08.00 til 22.00.

Hotellets hovedbar
Hotellets hovedbar finner du i første etasje. Baren tilbyr et stort utvalg av drinker og har et av de største utvalgene av Hardangersider du noen gang vil finne. Vår sider er Hardangers stolthet og glede. Det er god musikk, plass til å danse og båser du kan slappe av i.