Newsletter Sign Up

lurer du på noe?

Her har vi samlet noen av de vanligste spørsmålene våre gjester har rundt besøk til oss, og husk at om du ikke finner svar på det du lurer på så kan du alltid kontakte oss direkte.

ankomst & opphold

Innsjekk

Innsjekk er fra 15:00. Dersom rommet ditt er klart, er det ofte mulig å sjekke inn litt før. 

Utsjekk

Utsjekk er innen 12:00.

Parkering

Parkering hos oss er kostnadsfri, og vi har både plasser i parkeringshus så vel som utenfor hotellet. Vi gjør oppmerksom på at parkering er på eget ansvar. 

El-bil

Vi har et begrenset antall ladeplasser for el-bil (10A eller inntil 32A). Kontakt oss på epost eller telefon 53 67 00 00 for å reservere plass. Pris for lading av elbil er 250,- per døgn.

Hunderom

Vi har hunderom tilgjengelig på forespørsel og med et tillegg.  Kontakt oss direkte på epost eller ring 53 67 00 00 for å undersøke om vi har ledig. Pris for hunderom er 300,- per rom.

Tilpassede rom

Vi har et begrenset antall rom tilpasset de med nedsatt funksjonsevne. Kontakt oss på epost eller ring 53 67 00 00 for å reservere/sjekke kapasitet.

Allergirom

Vi har rom som er tilpasset de med allergier, noe som betyr at rommet har tregulv og har ikke vært benyttet som hunderom, eller at rommene har allergivennlige dyner. For å bestille et allergivennlig rom, ber vi om at du kontakter oss direkte via epost eller ring 53 67 00 00. Vi gjør oppmerksom på at ikke alle romkategorier er tilgjengelige som allergirom. 

Røyking

Røyking er forbudt på alle våre rom. Dette inkluderer også på balkongene. Du finner røykeområde i underetasjen (her under tak) eller utenfor resepsjonsområdet. Ved røyking på rom vil et gebyr bli belastet regningen. 

Resepsjon

Resepsjonen er døgnbemannet.

 

mat & drikke

Frokost

Frokost er alltid inkludert, og serveres fra 07:00 - 10:00 mandag til lørdag / fra 07:00 - 10:30 søndager.

Lunsj

Á la carte lunsj i Fjord Bar & Lounge 13:00 - 17:00 alle dager.

Nistepakke

Om du skal på tur og vil ha med niste, så kan du kjøpe dette når du bestiller rommet ditt direkte hos oss, eller ved å henvende deg i resepsjonen senest 20:00 dagen før. Du kan også velge å kjøpe en nistepose og pakke din egen niste om du heller vil det.

Middag

18:00 - 21:00.

For mer informasjon om måltidene hos oss, samt hva som serveres, klikk HER

Bar

Vår bar er åpen hver dag, enten i restauranten eller hovedbaren i underetasjen. 

Minibar

Vi har minikjøleskap på alle rom, men ikke minibar. Men ta det med ro, vi har minibarfavorittene til salgs i resepsjonen. 

Room service

Vi tilbyr ikke room service.

Gjestekjøkken

Vi har ikke gjestekjøkken tilgjengelig.

fasiliteter & tjenester

Wi-Fi

Vi har gratis Wi-Fi.

Strykerom

Vi har strykerom i 3 etasje.

Ullensvang Fjordbad

Inngang til Ullensvang Bad er inkludert for alle våre gjester. Her finner dere både basseng, velværeavdeling og sauna. Mer informasjon finner du HER

Gym

Hotellet har egen gym, denne finner du i vår 3 etasje. Her har vi frivekter, diverse maskiner og tredemøller med fantastisk utsikt mot fjorden. Åpningstid er 06:00 - 21:00.

Tennis & Squash

Vi har innendørs tennis -og squashbane til leie. Du får lånt utstyr hos oss om du trenger det. Baneleie er kroner 250,- per time. 

Lekerom

Du finner vårt lekerom ved tennishallen i 1 etasje. 

Golfsimulator

Vi har en golfsimulator tilgjengelig får gjestene i 3 etasje. Pris er kroner 250,- per spill.

Bowling

Vi har 2 bowlingbaner på hotellet. For mer informasjon om åpningstider, kontakt oss på epost eller telefon. Pris er baneleie, eller per spiller. For baneleie er prisen 550,- per bane per time. Pris per spiller er 65,- per runde. 

Biljard

Vårt biljardbord finner du i nærheten av baren i første etasje, ved hovedtrappen. 

 

 

transport

Leiebil

Dersom du vil leie bil mens du er hos oss anbefaler vi Avis Voss eller Hertz Odda

Taxi

For reiser fra Bergen anbefaler vi Bergen Taxi. For reise fra Voss anbefaler vi Voss Taxi. Lokalt i Hardanger anbefaler vi at du kontakter Kinsarvik Taxi

Tog

For tider og billetter kan du besøke Vy. Nærmeste stasjon er Voss (61 km). For reiseplanlegging, se Skyss.

Buss

For lokalbuss, se Skyss. Busstoppet utenfor hotellet heter "Lofthus, Ullensvang". For transport til Dronningstien og Trolltunga, besøk Shuttlebus Hardanger.

Flyplass

Våre nærmeste flyplasser er Bergen Lufthavn Flesland (160 km), Haugesund Lufthavn Karmøy (172 km), Stavanger Lufthavn Sola (235 km) og Oslo Lufthavn (357 km). 

opplevelser

Når er fruktblomstringen?

Det varierer avhengig av været, men den starter som oftest rundt midten av mai. Varmt vær og sol kan skyve blomstringen fram, mens kulde og regn gjør at den kommer litt senere. 

Når kan jeg gå Dronningstien?

Som med det meste av natur i Norge, er det avhengig av været. Men fra cirka midten av juni til slutten av september er stien snøfri og byr på en fantastisk fin tur. Du kan lese mer om turen til Dronningstien HER.

Når kan jeg gå til Trolltunga?

For turer på egen hånd anbefaler vi at turen legges til cirka samme periode som Dronningstien, for å få best mulig føre. For å planlegge en tur til Trolltunga, klikk HER.

Sider

Vi har samlet all informasjon om sider på et sted, du finner pakker, tidspunkt og billetter HER

Hvor finner jeg en oversikt over turer og opplevelser i nærområdet? 

I vår resepsjon har vi en dedikert Destination Desk hvor du kan hente kart og informasjon om nærområdet. Videre har vi samlet et utvalg aktiviteter på våre egne nettsider HER.

Vær?

Vær og vind er viktige å huske på når man skal ut på tur i Hardanger. Temperaturforskjeller fra fjord til fjell, snødekt terreng, våte steiner og tåke kan gi utfordringer selv for erfarne turgåere. Sjekk gjerne Yr eller andre værtjenester i forkant av turen for å sikre at været er på din side. Vi anbefaler ikke turer i tåke, sterk vind, mye regn eller når snøen har lagt seg. 

Fjellvettreglene

  1. Planlegg turen og meld fra hvor du går.
  2. Tilpass turen etter evne og forhold.
  3. Ta hensyn til vær- og skredvarsel.
  4. Vær forberedt på uvær og kulde, selv på korte turer.
  5. Ta med nødvendig utstyr for å kunne hjelpe deg selv og andre.
  6. Ta trygge veivalg. Gjenkjenn skredfarlig terreng og usikker is.
  7. Bruk kart og kompass. Vit alltid hvor du er.
  8. Vend i tide, det er ingen skam å snu.
  9. Spar på kreftene og søk ly om nødvendig. 

ble du ikke noe klokere?

send oss gjerne en epost eller ring oss på telefon 53 67 00 00, så hjelper vi deg gjerne!