Personvernerklæring

Vi respekterer privatlivet ditt og er forpliktet til å beskytte gjestenes personopplysninger!

Hotel Ullensvang vil til enhver tid følge gjeldende personvernregler, inkludert GDPR og norsk personopplysningslov. 

Denne personvernerklæringen forklarer hvordan vi samler inn og bruker personopplysninger. Denne erkjennelsen gjelder Hotel Ullensvang LTD (organisasjonsnummer: 985 826 609) og tilhørende nettside, www.hotel-ullensvang.no samt andre systemer og kanaler hotellet benytter for å drive hotellet.

Hotel Ullensvang vil til enhver tid følge gjeldende personvernregler, inkludert GDPR og norsk personopplysningslov.

Hotel Ullensvang vil samle inn dine personopplysninger i ulike sammenhenger, i forhold til reservasjoner eller tilbud vedrørende hotellets produkter og tjenester, ved opphold hos oss eller bruk av noen av hotellets produkter og tjenester i forhold til markedsføring av hotellet, samt betaling for varer og tjenester, for å nevne noe.

I bekreftelsen vil du få kontaktinformasjon dersom du har spørsmål eller trenger tilgang til hvilken informasjon som er lagret om deg selv.

Behandling av personopplysninger

Hotel Ullensvang behandler personopplysninger med mål om å kunne levere og tilby, samt administrere produktene og tjenestene hotellet tilbyr. For å kunne utføre dette er det viktig å blant annet behandle navn, nasjonalitet, adresse, e-post, fødselsdato, detaljer om din reservasjon (antall gjester, romnummer, pris, betalingsmåte, kost). Det er også visse opplysninger som må tas i betraktning (allergier, forespørsler osv.), passnummer for internasjonale gjester, arbeidsgiver osv. 

Videre kan det være tilfeller hvor vi må samle inn kredittkortopplysninger (korttype, kortholders navn, kortnummer, utløpsdato, samt sikkerhetskode (CVC-kode).

Ved reservasjoner som inkluderer barn under lovlig alder, vil barnets navn, alder, samt produktene og tjenestene knyttet til barnet, bli lagret for å kunne tilby og levere den forespurte tjenesten. Vi tar personopplysninger knyttet til barn svært alvorlig.

Hotel Ullensvang gir eller selger ikke personopplysninger til en tredjepart. Personopplysninger kan imidlertid deles med en tredjepart dersom det er nødvendig for å administrere, drifte og vedlikeholde hotellets nettside eller tjenester.

Ved å bruke nettsiden vår eller ved å bestille gjennom en tredjeparts reservasjonskanal, vil informasjon automatisk lagres, hvor noen kan være av personlig karakter. Dette kan være for eksempel IP-adresse, plassering/posisjon, enhetsinnstillinger, annen informasjon om systemet som brukes, tidspunkt for besøk og reservasjon, informasjonskapsler (cookies) og slike ting.

Personopplysninger kan også registreres. i forhold til kampanjer, undersøkelser, konkurranser osv.

Under oppholdet vil informasjon fra pålogging til hotellets gjeste-WIFI, samt bruk av produkter og tjenester bli registrert. Ved ankomst vil et gyldig betalingskort bli autorisert ved innsjekking. Eventuelt kan kortet belastes i forhold til de bestilte produktene og tjenestene ved innsjekking.

Hotel Ullensvang har et viktig ansvar for at sikkerhetsprosedyrer til enhver tid følges og gjennomføres på et tilfredsstillende nivå. Hotel Ullensvang har kameraovervåking – dette er tydelig på grunn av de synlige oblatene ved hotellets innganger. Et viktig mål med overvåking av eiendommen er å forebygge og avklare gjentatt kriminalitet. Kameraer er installert basert på diskusjoner og implementeringer av kontrolltiltak som gjøres i samarbeid med tillitsvalgt.

Personopplysninger vil bli lagret i forhold til norsk lov.

For ordens skyld understreker vi at selskapet ikke har rett til å utgi alle typer personopplysninger som behandles. Selskapet har foretatt en gjennomgang for å sikre at all informasjon som er registrert kan forventes å bli funnet og fremkommer av bekreftelsen. 

Grunnlag for behandling av personopplysninger

Vår behandling av personopplysninger kan være nødvendig for å oppfylle forpliktelser i avtaler der du som gjest/kunde har signert med oss. Ved reservasjoner eller utforming av et tilbud via telefon, e-post, Internett eller én til én, vil den forespurte informasjonen være nødvendig for å bruke informasjonen din til å oppfylle vår forpliktelse til å administrere og fullføre en reservasjon/tilbud.

Videre vil informasjonen som gis bli brukt i forhold til legitime interesser. Dette for å tilpasse informasjonen om dine interesser og fokusområder både på våre nettsider, nyhetsbrev, kampanjer, konkurranser samt informasjon gitt før, under og etter oppholdet. Videre vil informasjonen som gis bli brukt i forbindelse med avsløring av svindel.

Ved å følge gjeldende personvernerklæring vil vi i tilfeller det er relevant, be om din godkjenning før vi bruker personopplysningene dine i forbindelse med direkte markedsføring.

Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å kontakte hotellet.

Tredjeparter

Hotel Ullensvang har et samarbeid med underleverandører som leverer systemer eller verktøy for å drifte hotellet. I tilfeller der andre parter opererer på vegne av hotellet og de som er involvert i behandling av personopplysninger, foreligger det en databehandleravtale. Det har som formål å sikre at alle personopplysninger behandles i henhold til regelverket.

Videre skal hotellet presentere seg for offentlige myndigheter.

Hotel Ullensvang har rutiner og retningslinjer overfor sine ansatte og leverandører for å sikre at personopplysninger til enhver tid er sikre.

I forhold til distribusjon av nyhetsbrev etableres det en amerikansk tilrettelegger for markedet som er «Privacy Shield» -sertifisert.

Med det formål å kunne tilby en brukervennlig nettside analyseres brukermønsteret blant de som besøker nettsiden vår. Til dette bruker vi analyseverktøyet Google Analytics, som blant annet bruker informasjonskapsler/cookies. Informasjon som er samlet inn av Google Analytics lagres på deres server i USA. For mer detaljert informasjon om Hotel Ullensvangs bruk av informasjonskapsler/cookies – se vår nettside: www.hotel-ullensvang.no/en/about-hotel-ullensvang/cookie-policy/  

Lagring av data

Personopplysninger lagres så lenge det anses relevant for å oppfylle behandlingsformålet eller lovregulerte plikter som gjelder for virksomheten.  All informasjon som lagres vil være i samsvar med bekreftelsen. Vi viser til «bokføringsloven» som pålegger oss å lagre detaljert kjøpshistorikk i fem år.

På din forespørsel vil vi slette personopplysningene dine, med mindre vi er pålagt ved lov eller annet juridisk grunnlag å lagre personopplysninger over lengre tid.

Situasjoner hvor informasjon blir behandlet

Situasjoner der vi behandler personopplysninger, behandling av data og oppbevaringstid:

Forespørsel om tilbud på våre varer og tjenester

Med en forespørsel fra deg som potensiell kunde må vi behandle nødvendig informasjon for å utarbeide et tilbud basert på de ønsker og krav du som potensiell kunde ber om/krever av våre varer og tjenester.

INFORMASJON:

  • Identifikasjon som navn på personen som bestiller, firmanavn, navn på reisebyrå osv.
  • Kontaktinformasjon som telefonnummer, e-postadresse, postadresse.
  • Data som er nødvendig for å behandle en henvendelse som dato, personer du reiser med, romtype, kost, alder på gjestene, årsak til forespørsel, transport til og fra hotellet, tilleggsopplysninger om spesifikke ønsker/krav som må vurderes for å utarbeide et tilbud .

BEHANDLINGSGRUNNLAG:

Behandle informasjon for å utføre/fullføre forespørselen din.

OPPBEVARINGSPERIODE:

Informasjonen vil bli lagret i opptil 5 år i systemet vårt fra datoen for forespørsel eller levering av våre varer og tjenester. Vi forbeholder oss retten til å lagre informasjon i mer enn 5 år dersom det er utestående krav som ikke blir avgjort.

Håndtere generelle henvendelser/forespørsler

Hotel Ullensvang vil i noen tilfeller lagre nødvendig informasjon på forespørsler per e-post, telefon, sosiale medier, oppmøte mm. Dette med formål om å svare, følge opp og iverksette nødvendige tiltak basert på en henvendelse hvor det forventes svar/tilbakemelding.

INFORMASJON:

  • Identifikasjon som navn.
  • Kontaktinformasjon som telefonnummer, e-postadresse, postadresse.
  • Reservasjons-/bestillingsinformasjon basert på tidligere opphold, avbestilling, uteblivelse osv.
  • Bestillingsinformasjon basert på tidligere opphold for å sende relevante tilbud og informasjon.

BEHANDLINGSGRUNNLAG:

Behandle informasjon for å utføre/fullføre en henvendelse med deg.

OPPBEVARINGSPERIODE:

Så lenge du som eksisterende gjest tidligere har vist interesse og har kontaktet Hotel Ullensvang og gitt etterspurt informasjon, vil data lagres så lenge det anses nødvendig for å behandle en henvendelse og eventuelle tiltak blir iverksatt ut fra forespørsel. Vi forbeholder oss retten til å lagre informasjon i mer enn 5 år dersom det er utestående krav som ikke blir avgjort.

Reservasjoner/bestillinger av våre varer og tjenester

Ved bestilling av varer og tjenester hos oss vil vi samle inn nødvendige data for å bekrefte reservasjonen og oppfylle de krav og ønsker som fremkommer i forkant av et opphold.

INFORMASJON:

  • Identifikasjon som navn, firmanavn, reisebyrånavn osv.  
  • Kontaktinformasjon som telefonnummer, e-postadresse, postadresse.
  • Data som er nødvendig for å behandle en henvendelse som dato, antall gjester, romtype, kost, alder på gjester, årsak til forespørsel, transport til og fra hotellet, tilleggsinformasjon om spesifikke ønsker/krav/preferanser (sensitive personopplysninger angående helse som f.eks. allergier og handikap) som må vurderes for å bekrefte en bestilling og levere våre varer og tjenester.
  • Betalingsgaranti i form av kredittkortinformasjon, bankdetaljer med mer.
  • Reservasjonshistorikk fra tidligere og eventuelt fremtidige bestillinger/avbestillinger/manglende oppmøte osv.
  • Tidligere bruk av våre produkter og tjenester.

BEHANDLINGSGRUNNLAG:

Behandle informasjon for å utføre/fullføre din henvendelse.

OPPBEVARINGSPERIODE:

Informasjonen vil bli lagret i opptil 5 år i systemet vårt fra datoen et opphold ble forespurt eller levering av våre varer og tjenester. Vi forbeholder oss retten til å lagre informasjon i mer enn 5 år dersom det er utestående krav som ikke blir avgjort.

Bestillinger av våre varer og tjenester gjøres via nettsiden vår

Ved bestilling og gjennomføring av reservasjoner av varer og tjenester via våre nettsider www.hotel-ullensvang.no og www.dehistoriske.no vil vi samle inn nødvendig informasjon for å bekrefte reservasjonen og oppfylle de krav og ønsker som fremkommer i forkant av oppholdet.

Vår bookingmodul Synxis på nettsiden vår er levert av The Historic Hotels and Restaurants (DHHS) via Sabre GBL Inc. Det er en avtale om databehandling mellom Hotel Ullensvang og DHHS, som videre kan referere til en avtale om databehandling med Sabre GLBL Inc. og Sabre Marketing Netherlands som leverer bookingsystemet Synxis.

INFORMASJON:

  • Identifikasjon som navn, firmanavn, reisebyrå osv.
  • Kontaktinformasjon som telefonnummer, e-postadresse, postadresse.
  • Data som er nødvendig for å behandle en henvendelse som dato, antall gjester, romtype, kost, alder på gjester, årsak til forespørsel, transport til og fra hotellet, tilleggsinformasjon om spesifikke ønsker/krav/preferanser (sensitive personopplysninger angående helse som f.eks. allergier og handikap) som må vurderes for å bekrefte en bestilling og levere våre varer og tjenester.
  • IP-adresse hvis bestilt via Internett.
  • Betalingsgaranti i form av kredittkortinformasjon.
  • Reservasjonshistorikk fra tidligere og eventuelt fremtidige bestillinger/avbestillinger/manglende oppmøte osv.
  • Tidligere bruk av våre produkter og tjenester.

BEHANDLINGSGRUNNLAG:

Behandle informasjon for å utføre/fullføre en henvendelse med deg.

OPPBEVARINGSPERIODE:

Informasjonen vil bli lagret i opptil 5 år i systemet vårt fra datoen et opphold ble forespurt eller levering av våre varer og tjenester. Vi forbeholder oss retten til å lagre informasjon i mer enn 5 år dersom det er utestående krav som ikke blir avgjort.

Kjøp av gavekort via nettsiden vår

Dersom du er avsender/kjøper av gavekort på Hotel Ullensvang, må du oppgi nødvendig informasjon, slik at vi kan bekrefte gjennomføringen av salget med deg og identifikasjons-/referanseinformasjon om mottaker bli lagret i systemet vårt.

Gavekort utstedes når betalingen er bekreftet. Betaling skjer med DIBS, som er nettleverandør av betalingskilder og en del av Nets.

INFORMASJON:

  • Identifikasjon av avsender/kjøper med navn, eventuelt firmaadresse.
  • Kontaktinformasjonen til kjøper/sender, slik som e-postadresse, postadresse.
  • Identifikasjon på mottaker med navn, evt. firmanavn (valgfritt å oppgi).
  • Beløp på gavekort.
  • IP-adresse ved bestilling via Internett, tidspunkter for autorisasjon og tilbakeringing, type kort med eller uten PBS-avtale, verifikasjonskode. Personopplysninger kan knyttes til kjøpsinformasjon som beløp/verdi på gavekortet.
  • Debet-/kredittkortinformasjon som kortnummer, utløpsmåned, utløpsår og kontrollnummer (CVC-kode).

BEHANDLINGSGRUNNLAG:

Behandle informasjon for å utføre/fullføre en henvendelse med deg.

OPPBEVARINGSPERIODE:

Informasjon vil bli lagret i inntil 5 år i våre systemer fra bestilte/brukte gavekort.

Informasjon innhentet under oppholdet:

Gjester som har sjekket inn på Hotel Ullensvang må forvente å godkjenne et betalingskort ved ankomst. Du kan også bli bedt om å oppgi en kopi av identifikasjonen til personene som sjekker inn. Ytterligere informasjon vil bli lagret ved innlogging på Hotel Ullensvangs gjestenettverk (Internett/WiFi). Videre vil informasjon fra reservasjonen bli håndtert under oppholdet i ulike situasjoner, slik som bordplassering i restauranten, avgifter på produkter/tjenester fra de ulike avdelingene, telefonlogg fra telefonen på rommet, registrering av gjenstander som er tapt og funnet med mer.

INFORMASJON:

  • Identifikasjon, slik som et navn.
  • Kontaktinformasjon som telefonnummer, e-postadresse, postadresse, nasjonalitet.
  • Dokumentasjon/kopi av ID/pass/utfylte skjemaer.
  • IP-adresse og fysisk adresse på nettverkskort ved innlogging/bruk av hotellets nettverk, hvilken gjeldende informasjon som ikke vil bli lagret.
  • En detaljert oversikt over bruk av produkter og tjenester (forbruk av mat/drikke, telefon og tilhørende logg).

BEHANDLINGSGRUNNLAG:

Nødvendig informasjon basert på evne til å yte forventet service og oppfølging under oppholdet, samt etterlevelse av juridiske forpliktelser. 

OPPBEVARINGSPERIODE:

Informasjonen vil bli lagret i inntil 5 år i våre systemer fra oppholdet finner sted. Vi forbeholder oss retten til å lagre informasjon i mer enn 5 år dersom det er utestående krav som ikke blir avgjort.

Informasjon basert på juridiske forpliktelser

Hotel Ullensvang vil lagre informasjon i tilfeller der det foreligger juridiske forpliktelser som tilsier at opplysninger må lagres.

INFORMASJON:

  • Identifikasjon som navn.
  • Kontaktinformasjon som telefonnummer, e-postadresse, postadresse.
  • Dokumentasjon/kopi av ID/pass/utfylt registerskjema.
  • Reservasjons-/bestillingsinformasjon basert på tidligere opphold, bestillinger, avbestillinger, uteblivelse osv.
  • Betalingsinformasjon med tilhørende kvitteringsdetaljer der kjøpshistorikk vises.

BEHANDLINGSGRUNNLAG:

Nødvendig informasjon basert på juridiske forpliktelser .

OPPBEVARINGSPERIODE:

Opplysningene vil bli lagret i henhold til hva norsk lov krever og tilsier.

Nyhetsbrev og andre former for markedsføring basert på legitim interesse:

Ved å bruke våre produkter og tjenester kan dine personopplysninger bli brukt til å markedsføre produktene våre ved å bruke nyhetsbrev og andre former for direkte markedsføring. Vi kan også bruke informasjon til å be om deltakelse i undersøkelser med mål om å motta tilbakemeldinger og synspunkter med sikte på å forbedre produktene og tjenestene våre.

I alle tilfeller som nevnt ovenfor kan du som mottaker av informasjon be om at dine lagrede personopplysninger i vårt system ikke brukes til å motta fremtidige henvendelser og informasjon fra Hotel Ullensvang.

INFORMASJON:

  • Identifikasjon som navn.
  • Kontaktinformasjon som e-postadresse.
  • Preferanser, ønsker og forespørsler du som gjest har informert oss om på tidligere henvendelser.
  • Bestillingsinformasjon basert på tidligere opphold for å sende relevante tilbud og informasjon.

BEHANDLINGSGRUNNLAG:

Lagring og bruk av informasjon er basert på vår legitime interesse i direkte markedsføring.

OPPBEVARINGSPERIODE:

Som eksisterende gjest, eller tidligere har vist interesse og kontaktet Hotel Ullensvang og gitt den forespurte informasjonen, kan data bli brukt til direkte markedsføringsformål.

Administrer nyhetsbrev og andre former for markedsføring basert på ditt samtykke:

Dersom du viser din interesse for Hotel Ullensvangs profil på sosiale medier som Facebook og Instagram, ved å like profilen, samt eventuelt kommentere og dele hotellets profil med innhold vil det bety at brukerprofilen til den enkelte også vil være synlig på Hotel Ullensvangs brukerprofil.

Dersom du melder deg på vårt nyhetsbrev ved å fysisk registrere din e-postadresse på hotellets nettside eller vise interesse ved å skrive inn din e-postadresse på stands osv. samtykker du også i at vi lagrer og behandler informasjon for markedsføringsformål.

For kampanjer som går på sosiale medier osv., vil du ved å melde interesse samt oppgi etterspurt informasjon bekrefte det. Ved slike kampanje-påmeldinger vil det fremgå tydelig hvilken informasjon som kan brukes og informasjon om muligheten for avregistrering.

INFORMASJON:

  • Identifikasjon som navn.
  • Kontaktinformasjon, slik som e-postadresse.
  • Preferanser, ønsker og forespørsler du som gjest har informert oss om ved tidligere henvendelser.
  • Bestillingsinformasjon basert på tidligere opphold for å sende relevante tilbud og informasjon.

BEHANDLINGSGRUNNLAG:

Lagring og bruk av informasjon er basert på samtykke til å motta nyhetsbrev og andre former for direkte markedsføring fra oss.

OPPBEVARINGSPERIODE:

Inntil du trekker tilbake samtykket til behandling.

Behandle innkommende jobbsøknad

Innkommende jobbsøknader via e-post eller post mottatt av Hotel Ullensvang vil bli mottatt av HR-avdelingen, samt aktuelle avdelingsleder i bedriften for å vurdere om kandidaten kan være en potensiell ansatt. Vi ber om at sensitiv informasjon ikke oppgis. Ved vurdering av søknad og vedlegg vil vi ta kontakt med oppførte referanser og bakgrunnssjekk basert på oppgitt informasjon. Dersom du som kandidat er ansatt hos oss, vil det bli utstedt en ansettelseskontakt basert på personopplysningene som er oppgitt.

IDENTIFIKASJON:

  • Identifikasjon som navn og personnummer.
  • Kontaktinformasjon som telefonnummer, e-postadresse, postadresse og nasjonalitet.
  • Dokumentasjon/kopi av ID/pass/utfylte skjemaer.
  • CV med følgende vedlegg og følgebrev.
  • Informasjon om stilling og stillingsbrøk osv., som fremkommer i søknaden.
  • Utdanning, erfaring, sertifikater, kurs og annen relevant informasjon i forbindelse med søknaden

BEHANDLINGSGRUNNLAG:

Lagring og bruk av informasjon er basert på samtykke fra avsender.

OPPBEVARINGSPERIODE:

Søknader fra kandidater som ikke kommer videre i ansettelsesprosessen vil bli slettet etter 12 måneder fra mottatt søknad. På denne måten kan vi kontakte kandidaten på et senere tidspunkt dersom det skulle være aktuelt .  For kandidater som går videre i ansettelsen vil informasjonen lagres i den tiden man jobber på Hotel Ullensvang og etter dette, så lenge det er nødvendig å lagre og opprettholde hotellets juridiske forpliktelser.

Informasjon om leverandører/tilbydere av produkter/tjenester til Hotel Ullensvang

Som eksisterende eller potensiell leverandør som har vist interesse for Hotel Ullensvang, vil vi kunne behandle informasjon om leverandører og tilhørende kontaktinformasjon på eventuelle kontaktpersoner. Som leverandør av produkter/tjenester til Hotel Ullensvang vil vi behandle informasjon fra leverandører representert som bedrifter, enkeltforetak, kontaktpersoner på vegne av leverandører mv.

Vi vil holde kontakten med våre leverandører for å følge opp tilbud, bestillinger og leveranser. Der det kun vil være effektivt ved å ha kontakt med kontaktpersoner direkte på vegne av selskapet, vil det være nødvendig.

INFORMASJON:

  • Identifikasjon på leverandører/kontaktpersoner som navn.
  • Kontaktinformasjon som telefonnummer, e-postadresse og postadresse.
  • Informasjon om stilling hos leverandør.

BEHANDLINGSGRUNNLAG

Behandle informasjon for å holde kontakt med formålet for å sikre at avtaler/kontrakter utføres som avtalt. Lagring og bruk av informasjon er basert på bakgrunnen for samtykke fra avsender.

OPPBEVARINGSPERIODE:

Inntil du som kontaktperson trekker tilbake samtykket eller informerer oss om at du ikke lenger er kontaktperson for den aktuelle leverandøren. Lagringstid av diverse dokumentasjon i forbindelse med større produkter og vedlikeholdsprosesser tilsier inntil 10 års lagringstid.

Informasjon om eksisterende eller tidligere ansatt hos Hotel Ullensvang

Personlig administrasjon skjer både under og etter ansettelsen. Som eksisterende eller tidligere ansatt ved Hotel Ullensvang vil dine personopplysninger bli lagret, med det formål å tilfredsstille juridiske forpliktelser for arbeidsgiver. Hotel Ullensvang har utarbeidet et personverndokument for eksisterende ansatte ved hotellet. Dette er tilgjengelig for alle eksisterende ansatte.

INFORMASJON:

  • Identifikasjon som navn, personnummer/ D-nummer.
  • Kontaktinformasjon som telefonnummer, e-postadresse, postadresse og nasjonalitet.
  • Dokumentasjon/kopi av ID/pass/utfylte skjemaer.
  • Bankkontonummer/skatteinformasjon.
  • CV med følgende vedlegg og følgebrev.
  • Informasjon om stilling og stillingsbrøk osv., som fremkommer i søknaden.
  • Utdanning, erfaring, sertifikater, kurs og annen relevant informasjon i forbindelse med søknaden.
  • Oppsummering av resultatgjennomgang/disiplinære tiltak/ advarsler.

BEHANDLINGSGRUNNLAG

Lagring og bruk av informasjon er basert på samtykke fra avsender, samt for å tilfredsstille juridiske forpliktelser.

OPPBEVARINGSPERIODE

Ved ansettelse – opplysninger vil bli lagret så lenge du er ansatt på Hotel Ullensvang og så lenge situasjonen tilsier det er påkrevd. Dette for å opprettholde hotellets juridiske forpliktelser. Dermed har arbeidsgiver en saklig grunn til å ha rett og dokumentere prosessen i en eventuell senere sak. Et eksempel på dette er juridiske forhold, som mobbing på arbeidsplassen også etter at arbeidsforholdet er opphørt. Et annet eksempel er krav på senere skader. Det kan derfor være nødvendig å oppbevare dokumentasjon også etter at arbeidsforholdet opphører. Referanser: I de fleste tilfeller ønsker arbeidsgiver å bruke sin tidligere sjef som referanse. Det er i så fall ikke unaturlig at arbeidsgiver ønsker å føre en rapport om medarbeidersamtaler eller andre personlige vurderinger som grunnlag.

Når arbeidsforholdet har opphørt, avsluttes de ansattes e-postsamtaler osv., og innhold som ikke lenger er nødvendig for å beholde den daglige driften av virksomheten, vil bli slettet innen rimelig tid.

Dine rettigheter

Når du er registrert i systemet vårt, har du følgende rettigheter:

  • Tilgang til informasjonen som er lagret om deg
  • Be om at uriktige opplysninger skal rettes
  • Be om at din personlige informasjon blir slettet
  • Be om begrensninger på behandlingen av opplysningene.
  • Protestere mot informasjonen som behandles.
  • Be om at informasjonen deles med deg selv eller andre.
  • Trekk tilbake ditt samtykke til informasjonen som behandles.
  • Klage til «Datatilsynet» i Norge (eller tilsvarende kanal den registrerte bor i eller hvor det har skjedd brudd på reglene) angående behandlingen av personopplysninger.

Endringer i personvernreglene

Endringer i personvernreglene vil bli publisert på denne nettsiden 14 dager før de trer i kraft.

Ansvarlig part for behandling av dine data

Hotel Ullensvang AS er ansvarlig for behandlingen av personopplysninger for de personopplysningene som Hotel Ullensvang besitter. Det administrative og operasjonelle ansvaret for etterlevelse av personvernreglene er gitt til den ansvarlige i selskapet. For henvendelser kan selskapet kontaktes ved å bruke en av følgende:  

Adresse:

Ullensvangvegen 865, 5781 Lofthus

Postadresse:

Hotel Ullensvang AS,

Postboks 83, 5787 Lofthus

E-post:

ullensvang@hotel-ullensvang.no

Telefon:

+47 53 67 00 00

Dersom du mener at Hotel Ullensvang behandler dine personopplysninger i strid med loven, ber vi om tilbakemelding fra deg. Du kan også rette dine spørsmål til Datatilsynet.