Newsletter Sign Up

Vilkår og betingelser

På denne siden finner du informasjon om våre vilkår og betingelser i forhold til individuelle reservasjoner på Hotel Ullensvang.

For spørsmål, vennligst kontakt oss på e-post ullensvang@hotelullensvang.no eller på telefon +47 53 67 00 00.

Avbestilling/endring i reservasjonen

1-3 rom: Avbestilling/endringer må gjøres innen kl. 12.00 én dag før ankomst for å unngå gebyrer.

4-9 rom: Avbestilling/endringer for alle rom må gjøres senest 2 uker før ankomst for å unngå gebyrer. Justeringer av opptil 3 rom kan gjøres innen kl. 18.00 én dag før ankomst.

10+ rom: Vilkår og tillegg vises under gruppereservasjoner.

Ulike regler gjelder for forskjellige priser, vennligst sjekk avbestillings- og garantireglene for detaljer som gjelder for bestillingen din.

Ved behov for å avbestille etter fristen, må han/hun kontakte forsikringsselskapet eller kredittkortselskapet som avbestillingsforsikringen er tegnet hos for å organisere refusjon.

Garanti for reservasjoner

Ankomster etter kl. 18.00 må garanteres med kredittkort.

Reservasjoner og priser

Avtalte priser er bindende for begge parter. Prisene er gitt på bakgrunn av dagens skatteregler. Vi har rett til å foreta prisjusteringer i henhold til økte utgifter ved kjøp av varer og tjenester, økte skatter og avgifter eller andre forhold utenfor hotellets kontroll.
Minimumsalder for å bestille hotellrom på Hotel Ullensvang er 18 år.

Betaling

Betaling skal skje ved avreise, dersom ikke annet er avtalt. Bank-/kredittkort vil bli autorisert ved ankomst som en garanti for betaling.

Kredittkortbelastninger

Hotel Ullensvang aksepterer betaling fra følgende kredittkortselskaper: Visa, Mastercard, American Express, Diners og Eurocard.

Force majeure

Hendelser som er utenfor partenes kontroll, for eksempel streik, lockout, brann osv. som gjør det umulig å oppfylle forpliktelsene i denne avtalen gir rett til å heve kontrakten uten ansvar.

Tvister

Alle tvister som måtte oppstå mellom partene angående denne avtalen eller annen grunn, mellom gjester og Hotel Ullensvang, skal behandles i henhold til norsk lov.

Personvernerklæring

Vennligst følg denne lenken for vår personvernerklæring.

Generelle betingelser

Det vises også til de generelle betingelsene som fremgår av bestillingsbekreftelsen.