Newsletter Sign Up

Sjekk inn -

Pust ut...

Ullensvang Fjordbad

På hotellet og rett ved fjorden, Ullensvang Fjordbad er en unik opplevelse som bare må oppleves. 

Info

Fjordbadet er delt inn i 6 soner, 3 inne og 3 ute. Fra vårt deilige horisontbasseng med beroligende boblebenker, til vårt tradisjonelle rektangulære innendørsbasseng som er velegnet for både svømming og lek, du finner nok din favoritt. 

 

Åpningstider:

Innendørsbasseng: 06:00 - 22:00

Utendørsbasseng: 08:00 - 22:00

Badstue: 07:00- 12.00 og 14:00 - 19:00

Husk, inngang til Ullensvang Fjordbad er alltid inkludert for våre boende gjester! Ønsker du å besøke oss, men skal ikke overnatte? Sjekk ledighet og kjøp billetter HER

Les mer om de forskjellige sonene og fasilitetene nedenfor.

Familieområdet

Åpent for alle

Innendørsbasseng

I vårt familieområde er det 2 innendørsbasseng. 

Vårt klassiske basseng er en favoritt blant mange badeentusiaster. Størrelsen på bassenget og utformingen betyr at det egner seg til både lek og morro, samt for en god svømmeøkt. 

Barnebassenget finner du ved siden av hovedbassenget. Dette er et grunt basseng som egner seg godt for de aller minste. 

Svømmekanalen

Med sine 88 (!) meter er vår svømmekanal blant Nord-Europas lengste, og er en ikonisk del av Fjordbadet. Kanalen starter inne i familieområdet, og tar deg derfra og ut til horisontbassenget, mens du tar inn utsikten av fjord og fjell.

Horisontbassenget

På enden av svømmekanalen finner du horisontbassenget. På kanten av hagen, rett ved fjorden og sandstranden, kom nære elementene, naturen og nyt utsikten. Bassenget er en favoritt blant badegjester, og er et naturlig sted å sette seg på boblebenkene for å ta inn omgivelsene og puste fritt i den friske fjordluften. 

Voksenavdelingen

For de mer erfarne svømmerne

Innendørsbassenget i voksenavdelingen

I voksenavdelingen finner du innebassenget i hjørnet av rommet, med svømmeport som leder ut til utebassenget. Innebassenget er utstyrt med boblebenker, hvor du kan sitte og ta inn utsikten fra panoramavinduene, som er et spektakulært skue i de blå timene på vinteren. Legg hverdagsstresset fra deg i garderoben og nyt. 

Utendørsbassenget i voksenavdelingen

Vårt utendørsbasseng for voksne kommer utstyrt med en deilig bassengdusj, boblebenk og ikke minst frisk fjordluft og nydelig utsikt. Denne oasen er perfekt for å lade batteriene og få slappet av.

Andre fasiliteter

Ikke 'bare' basseng

Badstue

Vår panoramabadstu finner du inne i voksenavdelingen. Den byr på varme, utsikt og mer varme. Perfekt som en pause i svømmingen, eller som et tørrere alternativ for de som ikke vil uti vannet.

Boblebad

Boblebadet finner du i familieavdelingen. Badet holder en varmere temperatur enn de andre bassengene, og med sin sirkulære utforming, avslappende bobler og komfort er dette stedet for å slappe av og slå av en prat. 

Velvære

Vår velværeavdeling finner du i voksenavdelingen, mellom bassenget og badstuen. Avdelingen har oppvarmede liggestoler, solsenger og fotbadstoler. Sonen er perfekt for litt alenetid, kanskje med en god bok, eller du kan bare rett og slett lukk øynene og slapp helt av.

Planlegger du et besøk

Men trenger ikke overnatting?

Utenfor sommeren er det mulig å komme og bade hos oss, samt nyte velværeavdelingen, uten å være hotellgjest. Søndager fra klokken 13:00 - 22:00, og mandag til torsdag fra 06:00 - 22:00 har vi åpent for å kunne bade hos oss, selv om du ikke bor. Billetten er gyldig i 2 timer fra den aktiveres, og du må krysse av for hvilken dato du planlegger å komme på besøk.