Newsletter Sign Up

Bryllupspakker

Planlegger du en stor feiring eller kanskje den viktigste dagen i livet ditt?

Du kan føle deg trygg på at vi vil gjøre alt vi kan for at dagen din blir slik du ønsker. Personalet på Hotel Ullensvang har mange års erfaring med å arrangere ulike arrangementer. Våre ansatte er her for å gi assistanse gjennom hele arrangementet, fra planlegging til ferdigstillelse, og gjør sitt ytterste for å gi deg den perfekte dagen. Du er og blir den viktigste personen på din store dag.

Hotel Ullensvang er det perfekte stedet for et romantisk bryllup i vakker natur. Hardanger kan med rette betegnes som nasjonalromantikkens vugge. Det er vanskelig å forestille seg en bedre ramme for et bryllup enn de hvite blomstene på frukttrærne, isbreen og det dypblå fjordvannet.

Vi kan til og med hjelpe til med å arrangere bryllupsseremonien i den sjarmerende steinkirken som ble kjent i Tidemand og Gudes fantastiske maleri av "Brudeferd i Hardanger" – en flott ramme for den mest spesielle dagen i ditt liv.

Bryllup kan også arrangeres på en av de små øyene på fjorden, i hotellets hage eller rommene i det sjarmerende hotelltårnet. 

Vi har en rekke store og små selskapslokaler tilgjengelig både for selve bryllupsseremonien og for å feire din store dag. Våre selskapssuiter har plass til 10 til 150 personer.

Ta kontakt med oss for mer informasjon rundt bryllup og bryllupspakkene vi tilbyr.