Newsletter Sign Up

Vi gjør oppmerksom på at grunnet tekniske utfordringer er Fjord Bar & Lounge kun åpen fra 13:00 - 15:00, og har en redusert meny tilgjengelig.

restaurant ullensvang

velkommen.

 

Restaurant Ullensvang er stedet for de hyggelige stundene, gode matopplevelsene og spesielle sammenkomstene. 

Frokost

Start dagen på herlig vis

Når du bor hos oss er alltid frokost inkludert, slik at dagen får begynne med gode smaker og friske farger. 

Frokost serveres som buffet* og består av både varme og kalde retter. Vi har ferske brød, frukt og grønt samt et utvalg allergivennlige og økologiske produkter tilgjengelig. Finn din frokostfavoritt blant vårt store utvalg pålegg, frukt og grønt, eller velg klassikere som egg og bacon.  

 

Åpningstider

Mandag - Lørdag: 07:00 - 10:00.

Søndag: 07:00 - 10:30.

Lunsj

Dagens viktigste pause

Vi serverer lunsj til grupper på forespørsel i vår restaurant. Her er det dagens lunsj som blir servert, bestående av en 2-retter med hovedrett og dessert. For større grupper vil det muligens bli servert en lunsjbuffet istedenfor. 

 

Åpningstider

For grupper kan lunsj bestilles mellom 12:00 - 17:00 (må forhåndsbestilles).

 

Vi serverer også á la carte lunsj mellom 13:00 - 17:00 (kjøkkenet stenger 16:00) hver dag i Fjord Bar & Lounge.

Middag

velbekomme

Vi serverer middag hver dag i restauranten, både til små og store begivenheter, for de som er litt eller veldig sulten og ikke minst for store og små. 

I sommerhalvåret (fra 01.05 til 30.09) er det buffet som står på menyen, med et utvalg varme og kalde retter, laget på råvarer i sesong. Det er også et deilig dessertbord som frister til mer enn bare en tur. 

På vinterhalvåret (fra 01.10 til 30.04) er det i hovedsak en 3-retters á la carte meny som serveres, med unntak av spesielle anledninger og arrangement. Her er det kjøtt, fisk og vegetarretter, med smakfulle dessertvalg som serveres. 

 

Åpningstider:

18:00 - 21:00.

Chambre Séparée

For de helt spesielle anledningene

Vi har i tillegg til Restaurant Ullensvang har 2 lokaler som egner seg godt til mer private begivenheter.

Våre selskapslokaler Komponisten og Meteorologen, som ligger rett ved restauranten, passer utmerket til selskap. Rommene har kapasitet til 60 og 20 personer, men vi kan åpne veggen mellom rommene og servere inntil 100 personer. 

 

 

* Frokost kan bli servert som á la carte når det foreligger et behov for det