Newsletter Sign Up

Mer enn bare møter

Vi vet at det er flust av konferansetilbud på Vestlandet, men vi tror det er få som tilbyr like mye i form av tjenester og aktiviteter som det vi gjør. Vi kan ordne det meste, og kan bistå med planlegging og gjennomføring fra A til Å. 

Image by: Irene Schrøder

Transport

Vi tar oss av det

En av de viktigste tjenestene vi organiserer for grupper som vil besøke oss er transport. Vi har derfor opparbeidet oss et godt nettverk med samarbeidspartnere som kan bistå med transport fra de fleste steder i Norge til hotellet. 

Buss: Vi opererer med faste priser på leie av buss og kan bistå med leie av både minibuss så vel som store busser. 

Båt: Vi samarbeider godt med de lokale båtselskapene som til daglig tilbyr skyss, enten i form av chartertrafikk eller rutetrafikk. Vi kan organisere billetter, eller chartring av båt.

Tog: Det er enda ikke planlagt noen Hardangerbane, men vi ordner transport med tog fra Oslo eller Bergen til Voss, hvor vi ordner skyss ned til fjorden.

Helikopter: Vil du gjøre en entre? Eller er en luftig opplevelse på ønskelisten? Vi kan tilby en uforglemmelig reise over fjordlandskapet kombinert med et besøk hos oss.

Mat & drikke

Norges frukthage

Hardanger er for mange kjent som Norges frukthage, noe som byr på unike smaksopplevelser så vel som en lokalprodusert hygge du ikke finner andre steder. 

På hotellet: vi har vår hovedrestaurant, hvor vi serverer de fleste måltid, men vi kan også ordne private selskap i egne lokaler om ønskelig. Vi kan også ordne alt fra aperitiffer til utvidet pausemat, nistepakke og mer.

Sidersmaking: vi samarbeider med lokale siderprodusenter, og kan arrangere sidersmaking på en lokal sidergård, eller på hotellet. Alkoholfrie alternativ er selvsagt også tilgjengelig. På sommeren og våren kan vi også organisere sidersafari på Hardangerfjorden. 

Unike restauranter: Hardanger har flere unike restauranter, som Buer Restaurant i Odda, Restaurant Iris i Rosendal eller Siderhuset Ola K på Nå. Vi kan bistå med gruppebestilling (om mulig) samt transport til/fra.

 

Aktiviteter

Opplevelser som samler

Noe av det viktigste med å treffes er å skape samhold, legge til rette for bedre samarbeid og bli kjent med alle, på tvers av arbeidsoppgaver, avdelinger eller stillinger. 

Team-building: vi er så heldige at vi samarbeider med Vossamorro, som skaper engasjement og samhold i både små, store og kjempestore grupper. Med opplegg som boblefotball, meistermøte eller lagbygging legges det til rette for at alle får delta, konkurranseinstinktet settes i gang og mestringsfølelsen er på topp.

Tur og friluft: vår samarbeidspartner Trolltunga Active er eksperter på alt som har med friluftslivet i Hardanger å gjøre. Om det dreier seg om et besøk til ikoniske Trolltunga, en spektakulær vandring på Dronningstien eller en mer lokal variant gjennom frukthagene på Lofthus eller til Husedalen. Videre arrangerer de også opplevelser som via ferrata, elsykkelturer og kajakkturer.