Newsletter Sign Up

La oss feire

Stort eller smått, spesielle anledninger, uformelle sammenkomster eller noe midt imellom? Vi er gjerne vertskap!

Vår perle

Gildestova

Vår skjulte perle er vår helt egen gildestove. Tradisjonen rundt gildestover trekker seg tilbake til vikingtiden, hvor småkongene samlet til fest og lystig lag i nettopp gildestova. I nyere tid ble det et begrep som brukes om forsamlingslokaler, gjerne på større gårder, men med samme formål - sammenkomster. Vi har videreført konseptet med et langt bord, knitrende peis og rikelig med mat og drikke, og er veldig stolte av å ha vår egen stove. 

Kapasitet og oppsett: Langbord med plass til inntil 40 personer

Passer til: Cider-smaking, aperitiff, fingermat/tapas

 

Vår eksklusive vinkjeller

Munkens Trøyst

I en stille krok på hotellet finner du vår tradisjonelle vinkjeller. Gjester kan vanligvis ta en kikk inn i rommet gjennom de håndskårne tredørene og jernportene som sikrer vinen, men hvis du ønsker en virkelig unik opplevelse, kan du bestille en spesialmiddag med en eksklusiv vinparing (eller siderparing). Vi lukker dørene og åpner flaskene...

 

Kapasitet og oppsett: Langbord med plass til inntil 16 personer

Passer til: Cider-smaking, aperitiff, fingermat/tapas, middag

Chambre Séparée

Komponisten & Meteorologen

Rett ved siden av restauranten vår finner du våre 2 chambre séparée, Komponisten og Meteorologen.

Disse er perfekte for fester, utmerket for arrangementer og er godt egnet for grupper av forskjellige størrelser. Rommene har kapasitet for henholdsvis inntil 60 og 20 personer, men skilleveggen kan tas vekk for å muliggjøre sitteplasser for opptil 100 personer.

 

Kapasitet og oppsett: Bankett (firkantede eller runde bord), kabaret, langbord, hestesko

Passer til: Cider-smaking, aperitiff, fingermat/tapas, middag

Vår storstue

Hardanger Hall

Vi er utrolig stolte av å ha en av de største arrangementshallene i Hardanger. Vår Hardanger Hall, med sine 1150 m2, er en favoritt for konserter, idrettsarrangementer og utstillinger. Flyttbare tribuner og nærliggende parkering sikrer en smidig gjennomføring av alle store arrangementer. Hallen har en glassfasade med utsikt over fjorden og fjellene. Hallen skiller seg ut med sitt unike design og stil, preget av klassiske linjer og dempede farger. For øyeblikket huser hallen både Hardanger Musikkfestival og Hardanger Open Håndballturnering på permanent basis, men den brukes også som en innendørs tennisbane og utstillingsplass.

 

Kapasitet og oppsett: Kino, cirka 800 personer