Newsletter Sign Up

Møter

Vi har arrangert små møter og store arrangementer, alle slags sammenkomster, feiringer og fester - og vi har gjort det i mange, mange tiår.

Enten du planlegger en konferanse, en livlig workshop eller en mer intim strategisamling, er våre møtelokaler perfekte til samtlige formål. Vi kan komfortabelt imøtekomme opp til rundt 350 gjester, og har et eget konferanseteam som sørger for at alt er på stell fra start til slutt. Dere kan fokusere på de store ideene, de flotte talene og de inspirerende møtene når dere treffes her. 

Vår største møtesal

Ullensvangsalen

Ullensvangsalen er en av de største møtesalene i Hardanger. Med sine 320 m2 og nesten 4 meter takhøyde er det et rom som passer store sammenkomster, men også selskap og feiringer. Salen er utstyrt med takmontert projektor, lydanlegg og store vinduer med en flott utsikt mot hagen og fjorden. 

Kapasitet og oppsett:

  • Klasserom: cirka 200 personer
  • Kino: Cirka 300 personer
  • Gruppebord (runde bord): cirka 230 personer

Våre store saler

Opedal & Lofthus

Våre 2 store møtesaler på 160m2 har god takhøyde, parkettgulv, lydanlegg og takmontert projektor. Videre har salene godt med dagslys fra de store vinduene som vender ut mot hagen og fjorden. 

 

Kapasitet og oppsett:

  • Klasserom: cirka 100 personer
  • Kino: Cirka 150 personer
  • Gruppebord (runde bord): cirka 120 personer

Våre mellomstore saler

Frøynes & Sekse

Disse allsidige salene på cirka 100 m2 er en favoritt blant mange av våre gjester. Rommene er utstyrt med flyttbar projektor og vinduer med fjord -og hageutsikt som gir rikelig med dagslys. Begge møterommene kan deles inn i mindre deler, og skaper derfor en hyggelig møteatmosfære for små og mellomstore grupper. 

 

Kapasitet og oppsett:

  • Klasserom: inntil cirka 25 personer
  • Kino: inntil cirka 30 personer

 

Vårt styrerom

Mezzaninen

Rommet som passer for de viktige diskusjonene og større bestemmelsene. Her har dere 55 m2 med styremøteplass, i et rom som er utstyrt med gode stoler, et stort møtebord med strømuttak og en veggmontert flatskjerm TV med kamera og mulighet for høytaler om man trenger å koble på noen via telefon eller kommunikasjons- og samarbeidsplattformer som Teams, Zoom eller Hangouts. 

 

Kapasitet: Inntil 12 personer  |  Oppsett: Styremøtebord

Våre grupperom

Samarbeid skaper suksess

Vi har 3 dedikerte grupperom som passer perfekt for å sette seg ned og drodle, komme på nye ideer og løse utfordringer.

Kapasitet: Inntil 10 personer per rom

Hardanger Hall

Vår storstue

Vi er utrolig stolte av å ha en av de største møtehallene i Hardanger. Vår Hardanger Hall med sine 1150 m2 er en favoritt til konserter, sportsarrangement og messer, hvor uttrekkbare tribune og nærliggende parkering gjør at gjennomføringen går smertefritt. Hallen har store vinduer med utsikt mot fjord og fjell, og er kanskje helt unik i sin utforming og stil, med klassiske linjer og duse farger. Hallen er i dag fast vertskap til både Hardanger Musikkfest og Hardanger Open Handbak turnering.

Kapasitet:

  • Kino: Cirka 800 personer - Passer til messe, arrangement og konsert