Newsletter Sign Up

Trippelrom

Alle gode ting er 3

Ser dere etter overnatting for 3 voksne, eller kanskje 2 voksne og 1 barn? Da kan det være våre standardrom eller superiorrom passer perfekt for anledningen. Rommene er utstyrt med enten en sovesofa, nedtrekkbar seng eller dagseng, som betyr komfortabel overnatting for alle sammen. 

Standardrom

Våre standardrom har alt du trenger for et flott opphold i Hardanger. Rommene er dekorerte i flere farger, inspirert av de jordnære tonene fra frukttrær, fjell og skog, som går sammen for å skape et innbydende miljø.

Superior - Fjellutsikt

Rom med god plass og egen balkong, samt store vinduer som gir en fantastisk utsikt mot fjellheimen, frukttrærne og livet på Lofthus. Du vil kunne se lokale landemerker som Hovden og opp mot Dronningstien, men også den sjarmerende bygda Lofthus. 

Superior - Fjordutsikt

Rom med god plass og egen balkong, samt store vinduer som gir en fantastisk utsikt mot Hardangerfjorden, hotellhagen og den ikoniske hotelløyen. Fra rommet vil du kunne se lokale landemerker som Folgefonna, det lokale fuglelivet, eller rett og slett slappe av til lyden av fjordens bølgesus.

Andre rom